AMKAs vinsortiment

AMKA har vine der passer til enhver lejlighed. Du kan lave en simpel søgning på type og oprindelsesland. Eller du kan vælge at klikke må menuen avanceret søgning, hvor du får flere muligheder for at specificere din søgning.

Villa Molino Amarone della Valpolicella D.O.C.G. Veneto
Italien - Rødvin
Best Selection sortiment

Drue: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Cabernet
Årgang: 2012

Denne vin kommer fra det italienske vinhus Sartori, hvis historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel. Denne handling kom til at symbolisere grundlæggelsen af vinfirmaet Sartori - og vin har lige siden været Sartori familiens kald. Der er nu gået over 100 år siden grundlæggelsen, og det er i dag 4. generation af Sartori familien, der ejer og leder firmaet.

Denne vin er produceret af 50% Corvina Veronese, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Cabernet druer, der er dyrket i Veneto området i Italien.

Vinen har været lagret ca. 1½ år på egetræsfade og minimum 6 måneder på flasken inden frigivelsen.

Det er en flot vin med intens granatrød farve, frugtig duft, fyldig, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til vildt, de fleste kød- og grillretter samt diverse oste.

Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som også har et godt henlægningspotentiale.

Alkoholprocent: 15
Restsukker: Ca. 8,5 g/l
Indhold: 75 cl
Type: Tør

Antal pr. colli: 6
Varenummer: 2062036

Læs mere om producenten
 


AMKA · Østre Boulevard 29 · 8930 Randers NØ · Denmark · Tlf.: +45 8641 9600 · Fax. +45 8641 1037 · amka@amka.dk · www.amka.dk