AMKAs producenter

New Grove Rum / Grays
Mauritius

Grays er et verdensklasse vin og spiritus firma med omkring 400 ansatte. Grays blev grundlagt i 1935 og indgik i 2006 i joint venture med Quarier Français gruppen.

Grays er Mauritius’ største producent, sælger og distributør af kvalitets-spiritus og andre kvalitetsprodukter baseret på sukkerrør.

Grays er dybt involveret i alle processerne, der fører til det færdigproducerede spiritusprodukt. Via de grupper af firmaer, som Grays ejer, har man fuld kontrol over alle processerne lige fra dyrkning af sukkerrør, valsning/formaling, distillering, blanding til tapning – og alle processer foregår under streng kvalitetskontrol.

Det var tyskerne, der i sin tid bragte sukkerrørene til Mauritius – det skete i midten af det 17. århundrede. Takket være øens perfekte klima var det helt naturligt at sukkerrørene tilpassede sig lynhurtigt. Udviklingen af sukkerindustien er i høj grad forbundet med øens udvikling – de deler over 260 års historie.

Sukkerindustrien har gjort Mauritius til et meget succesrigt land i Afrika. I dag dyrkes der sukkerrør på ca. 90% af øens dyrkede areal og sukkerrør står for 25% af eksportindtægterne.

De medaljevindende rommer fra New Grove er det bedste eksempel på Mauritius’ lange og glorværdige historie som rom producerende land. New Grove viser på bedste vis øens stolte traditioner og kompetencer inden for dyrkning af rom og er samtidig den mest komplette serie af kvalitetsrom.

Rommerne fra New Grove er de vigtigste i den fortsatte udvikling af sukkerindustrien på Mauritius – øen, der nærmest skylder sin eksistens til sukkerrørene.


Link til hjemmeside: www.newgrove.mu/

Se sortiment
AMKA · Østre Boulevard 29 · 8930 Randers NØ · Denmark · Tlf.: +45 8641 9600 · Fax. +45 8641 1037 · amka@amka.dk · www.amka.dk